Ingrediente
- Pentru aluat: 1 dl (60 gr.) faina
- 0,5 lingura zahar
- 50 gr. margarina. Umplutura: 3 mere
- 1 lingura zahar
Mod de preparare
Se amesteca faina, margarina si zaharul pina se obtine o compozitie gen "firmituri" (dureaza citeva minute).
Se pun merele curatate si taiate felii pe fundul formei (cu diametrul de cca 23 cm), se presara zaharul (evental si scortisoara) si aluatul. Se coace la 225 grade pina cind merele se inmoaie, iar aluatul devine brun deschis, ia circa 20 minute. Se serveste cu sos de vanilie.
Se pun merele curatate si taiate felii pe fundul formei (cu diametrul de cca 23 cm), se presara zaharul (evental si scortisoara) si aluatul. Se coace la 225 grade pina cind merele se inmoaie, iar aluatul devine brun deschis, ia circa 20 minute. Se serveste cu sos de vanilie.
No comments:
Post a Comment